Uutta henkilöstöä Booth Groupiin

Booth Groupissa on kesän ja syksyn aikana aloittanut kolme uutta työntekijää. Myynnissä aloitti Esa Mattsson, varastomiehenä ja messurakentajana Samuli Saarikettu ja tapahtumakoordinaattorina Ida Ruohomäki. Booth Groupin syksy pääsee nyt kunnolla vauhtiin, kun uudet työntekijät ovat aloittaneet tehtävissään.

Esa on työskennellyt kaupan alalla 10-vuotiaasta asti, kun tämä aloitti nuorena työuransa jakamalla paikallisen kaupan mainoslehtisiä. Nuoruuden haaveet arkkitehdin urasta väistyivät myyntialan tieltä ja Esa onkin toiminut kauppiaana ja myyjänä nyt 30 vuoden ajan. Messualalla Esa pitää mieluisana sitä, että pääsee työskentelemään eri aloilla toimivien yritysten myyntihenkisten ihmisten kanssa. Työllään Esa tietää tuovansa helpotusta yritysten kiireiseen arkeen, kun hän pystyy tarjoamaan apua esimerkiksi messuosastojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tästä Esa on jo kerännyt kiitosta, kun yritykset ovat kertoneet säästäneensä merkittävästi aikaa ja vaivaa luottamalla messuosastojensa suunnittelussa Booth Groupiin.

Samuli valmistui helmikuussa kansainvälisen kaupan tradenomiksi Pietarsaaren Centriasta. Hän työskenteli varastolla koko opiskeluaikansa ja Booth Groupinkin varasto on tullut nopeasti tutuksi. Vaatimattomasti kotinikkariksi itseään nimittävä Samuli on todistanut taitonsa myös messurakentajana. Samulilla pitää kiirettä sekä töissä että kotona, sillä hän on pariviikkoisen vauvan isä.

Seinäjoelta kotoisin oleva Ida on vastavalmistunut kulttuurituottaja, jolla on aikaisempaa kokemusta erityisesti tapahtumatuotannosta. Projektitoiminnan ammattilaisena Ida tuo Booth Groupin ketjuun lisälenkin, kun projektien hallinnointi siirtyy osittain pois myyjien ja suunnittelijoiden harteilta. Idan tehtäviin kuuluu myös yrityksen sosiaalisen median ja verkkosivuston sisällöntuotanto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.