Tapahtuma-aktiviteetit

Takuulla toimivat tapahtuma-aktiviteetit ja tapahtumapelit jokaiseen tapahtumaan

Jokaisessa tapahtumassa kilpaillaan asiakkaiden ajasta ja kiinnostuksesta. Kiinnostuksen herättämiseksi olemme kehittäneet erilaisia aktivointiin tähtääviä, messuilla erittäin hyvin toimivia pelejä ja muita ohjelmanumeroita. Aktiviteetit ovat erinomainen tapa saada asiakas pysähtymään osastolle ja tehdä yrityksen liideideaa ja toimintatapaa tutummaksi.

Tarjoamamme tuotteet on todettu toimiviksi tapahtumissa ja ne ovat helppokäyttöisiä messuympäristössä. Panostamme yksinkertaiseen käyttökokemukseen, mikä takaa matalan osallistumiskynnyksen asiakkaille, sekä vaivattoman hallinnoinnin henkilökunnalle.
Lue alta vinkkejä messuosastollesi tai tapahtumaasi!

Avaa PDF-muotoinen aktiviteettikatalogi

Jackpot

Suosituin messuaktiviteettimme ja jokaisen tapahtuman vetonaula on vuokrattava Jackpot. Sen toimintaperiaate muistuttaa perinteistä hedelmäpeliä. Peli on äärimmäisen yksinkertainen, mikä tekee siitä helposti pelattavan. Pelin teho piilee sen luomassa jännityksessä. Pelin tärppi on myös suuri punainen nappi, jonka ohi on mahdotonta kävellä pelaamatta.

Peli brändätään jokaista tapahtumaa varten asiakkaan valitsemilla logoilla tai tunnuksilla, mikä tarkoittaa merkittävää näkyvyyttä pelin yhteydessä.

Peliin asetetaan 3-9 tunnusta, jotka muodostavat kolmen rullan pelikuvakkeet. Jos sama kuva pysähtyy kaikkiin kolmeen rullaan, tarkoittaa se voittoa. Pelin hallinnointi on erittäin helppoa ja asetusten muokkaaminen onnistuu vaikka kesken tapahtuman.

Jackpot Jumbo

Urheilupelit

Tällä hetkellä valikoimassamme on kaksi urheiluteemaista aktivointipeliä. Urheilupelit ovat varma klassikko ja ne herättävät aina kiinnostuksen, sekä osallistujien kilpailuhenkisyyden. Urheilupelejä käytetään osastoilla, joissa toivotaan asiakkaiden viettävän pidempään kuin läpikulun verran aikaa.

Pöytäjalkapallo, tai foosball, on monipuolinen aktiviteetti tapahtumaa ajatellen. Sen kanssa voidaan järjestää nopeita pelejä tai turnauksia. Peli sopii kahdelle pelaajalle tai isommalle ryhmälle ja pelin reunoilla voi jännittää suurempikin joukko. Peli voi tilanteen vaatiessa myös olla osastolla tyhjillään, jolloin siihen varmasti hakeutuu pelaajia pyytämättäkin.

Suomessa tuntemattomampi SuperDeker-peli on herättänyt kiinnostusta tapahtumaympäristöissä. Sen tarkoitus on testata pelaajan taitoja jääkiekon hallinnassa. Pelissä käytetään oikeaa jääkiekkomailaa ja kiekkoa ja tavoitteena on saada ohjattua kiekko jäätä imitoivaan pelialustaan syttyviin valoihin. Kone laskee montako osumaa pelaaja määritellyssä ajassa onnistui saamaan.

Popcorn-kone

Popcorn-kone on loistava lisä mihin tahansa tapahtumaan. Se luo välittömän mielikuvan rennosta tilanteesta ja on varma tapa herättää asiakkaan huomio. Poppareiden jakaminen on helppo ja luonteva tapa kohdata asiakas ja päästä keskustelemaan tämän kanssa. Tuoreen popcornin tuoksua on vaikea vastustaa ja kone on todettu varmaksi hitiksi monenlaisissa ympäristöissä.
 
Kone ja sen kaluste voidaan brändätä yrityksen ilmeen mukaisesti, jolloin se sopii saumattomasti osaksi messuosastoa, yritystapahtumaa tai mainospistettä. Meidän kauttamme saat tapahtumaasi myös brändätyt popcorn-boksit. Popparikone on vaivaton tapa tehdä brändi näkyvämmäksi ja helposti lähestyttävämmäksi missä tahansa tilaisuudessa.
 
DNA popcorn-kone DigiExpossa
Popcorn-koneet olivat käytössä DNA:lla DigiExpossa 2016

Muut aktiviteetit

Voimme luoda tyylikkään äänestyksen tai kyselyn käyttäen iPad-tablettia, joka asetetaan turvalliseen, yrityksen tai teeman mukaisesti brändättyyn telineeseen. Kyselyssä voidaan selvittää osallistujien toiveita, tyytyväisyyttä tai ideoita. Äänestys on hauska ja helppo tapa selvittää osallistujien mielipiteitä. iPadilla voidaan myös luoda tietokilpailumainen peli, jossa täytyy tietää vaikkapa yrityksen historiasta.

Hauska lisä tapahtumaasi on rakentamamme jättikännykkä. Sen avulla voit esitellä tapahtumasi tai yrityksesi sisältöjä erilaisella tavalla. Näyttöä voidaan hallinnoida oikealla älypuhelimella, tai tietokoneen näytöllä. Jättikännykkä on erinomainen mobiilisovelluksen esittelyyn, tai esimerkiksi pelialustana.