On Site -palvelu ulkomaan messuilla

Rakennamme vuosittain messuosastoja ympäri Eurooppaa. Vaikka messu- ja kongressitapahtumat muistuttavat kansainväliselläkin tasolla usein paljon toisiaan, voi lisävarmuus tapahtuman sujuvuudesta olla joskus toivottua. Näihin tilanteisiin tarjoamme On Site -päivystyspalvelua, jossa messurakentamisen ammattilainen on käytettävissä koko ulkomaan tapahtuman ajan. Vaikka messuosastot rakennetaan kestämään koko tapahtuman ajan, voi lisäpalveluille olla tarvetta milloin tahansa. Tekniikan toimivuuden, yllättävien lisätarpeiden ja vahinkojen varalta messutapahtuman aikainen päivystys on varma valinta messustressin lievittämiseen.

Päivystyspalvelu toteutettiin tällä viikolla Düsseldorfissa kansainvälisessä ProWein-tapahtumassa. Rakentaja oli puhelinsoiton päässä jatkuvasti. Repsottava maton kulma, tekniset ongelmat tai ylimääräinen hylly seinälle hoidetaan hetkessä jos tarve herää.

Düsseldorfissa päivystänyt Patrik on kokenut ulkomaan messujen rakentaja: ”Päivystyspalvelu on luonut selkeää lisäarvoa asiakkaillemme. Myös rakentajan ja asiakkaan välinen yhteistyö pääsee syventymään, kun molemmat tietävät että apu on lähellä myös rakennusajan päättymisen jälkeen.”

Tarjoamme On Site -palvelua jokaiseen tapahtumaamme. Kysy lisää myyjiltämme!

Rakentamamme Altian osasto ProWein 2018 -tapahtumassa. Osaston suunnittelu: MKTG
Rakentamamme Altian osasto ProWein 2018 -tapahtumassa. Osaston suunnittelu: MKTG Finland Oy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.