Miten käytät Booth for You -mallistoa?

Julkaisimme tammikuussa Booth for You -valmisosastomalliston. Malliston tarkoitus on esitellä erilaisia messuosastojen toteutusmahdollisuuksia ja tehdä osaston ostamisesta mahdollisimman helppoa. Tässä jutussa esittelemme katalogia tarkemmin ja kerromme sen käyttämisestä.

Katalogi tekee messuosaston ostamisen todella helpoksi. Valitse vain suosikkisi ja ilmoita tarvittavat tiedot, me hoidamme loput! Näin prosessi etenee:

1. Valitse haluamasi osasto malliston 16 vaihtoehdosta.

Valitse sinua miellyttävä osasto-design. Mikäli osastokoko on eri kuin osastopaikkasi pinta-ala, voit lisätä osastoon tarvittavan metrimäärän. Lisämetrin ja muiden lisäpalveluiden kustannukset on merkattu kuvaston hinnastoon sivulle 21. Myyjämme auttavat mielellään tarvittaessa.

2. Valitse ja ilmoita meille osaston värit.

Valittavanasi ovat osaston maton väri ja reunojen tehosteväri. Toimita lisäksi meille yrityksesi logo irtotarroja varten. Mikäli tarvitset osastollesi täydentäviä tuotteita, ilmoita myös näistä.

Maton väri valitaan katalogin vaihtoehdoista, kysy tarvittaessa myyjiltämme muita värejä. Värin voit ilmoittaa meille missä tahansa muodossa. Tarkin väri saadaan CMYK-koodilla, mutta voimme poimia värin manuaalisesti myös esimerkiksi yrityksesi logosta tai määrittää haluaman värin kanssasi.

3. Jää odottelemaan messuja.

Rakennamme osastosi tapahtuman rakennusajan kuluessa. Ilmoitamme sinulle osaston rakennusaikataulun, jonka loppupuolella voit halutessasi tulla tapaamaan rakentajiamme osaston luovutusta varten. Älä kuitenkaan hätäile mikäli et ehdi paikalle, voit luottaa että osasto on juuri tilauksesi mukainen messujen alkaessa!

Tutustu kuvastoon tai ota yhteyttä myyntiimme kuullaksesi lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.