Messuosastot – Suomeen ja ulkomaille

Asiantunteva messurakentaja – Aina tarvettasi vastaavat ratkaisut

Olemme asiantunteva messurakentaja. Osaamiseemme kuuluu messuosaston suunnittelu ja messuosaston rakentaminen sekä kokonaisvaltainen tapahtumatuotannon osaaminen. Hyvä messuosasto on monen osa-alueen summa ja avaimet käteen -palvelumme takaa onnistuneen kokemuksen, uusia ideoita messuosastolle sekä stressittömän valmistautumisen tapahtumaan. 

Tuotamme sekä suuret että pienemmät messuosastot avaimet käteen periaatteella Suomeen ja ulkomaille. Vuosien kokemuksella takaamme sinulle miellyttävän kokemuksen messuilla, sekä ennen ja jälkeen niitä. Meiltä voit tilata kokonaisen messuosaston lisäksi myös yksittäisiä osia messuosastoosi. Toimitamme tarpeidesi mukaan esimerkiksi myyntitiskit, kattoripustukset, tapahtuma-aktiviteetit ja av-tekniikan.

Tuotamme vuosittain kymmeniä tapahtumia ja messuosastoja sekä Suomessa että useissa ulkomaalaisissa messu- ja konferenssitapahtumissa. Tiedämme kuinka suuri merkitys messuosaston ulkomuodolla ja toimivuudella on onnistuneen tapahtuman takaamiseksi. Näyttävät messuosastot erottuvat tapahtumassa jo ensinäkemällä ja herättävät välittömän kiinnostuksen. Lisänäkyvyys on aina eduksi suurissa tapahtumissa ja meillä on lukuisia ideoita, joilla messuosastosi tavoittaa yhä enemmän silmäpareja. Hyvä messuosasto pitää sisällään sekä tarinan että upean visuaalisen toteutuksen.

Yksilöityjen messuosastojen lisäksi valikoimistamme löydät valmiiksi hinnoitellun Booth for You -valmisosastomalliston. Mallistosta voit valita sinulle sopivan osaston joko sellaisenaan, tai lisäpalveluilla. Voit tutustua mallistoon tarkemmin täällä.

Messuosastot

Messuosastot räätälöidään täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarpeiden mukaan se voi joko olla rakenteeltaan yksinkertaisempi tai sisältää enemmän toiminnallisuuksia. Messuosaston yhteyteen voidaan luoda esittelypisteitä, yleisöä osallistavia elementtejä, tai vaikkapa kokoustila. Tapahtumalle asetetun tavoitteen ja yrityksen luonteen mukaan suunnitellaan juuri asiakkaan tarpeisiin ja resursseihin sopiva messuosastokokonaisuus.

Käytössämme oleva Aluvision-järjestelmä mahdollistaa uudenlaiset ja todella näyttävät messuosastot. Voimme luoda upeita messuosastoja lyhyisiinkin tapahtumiin, sillä alumiinijärjestelmä mahdollistaa nopean rakennus- ja purkuajan. Aluvision on myös ympäristöystävällinen ja ekologinen ratkaisu verrattuna perinteisempiin rakennusmateriaaleihin, sillä 100 prosenttia rungoista voidaan käyttää uudelleen. Tämä elementti mahdollistaa myös messuosaston uudelleenluomisen nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Etran messuosasto

 

SAF Holland

Tutustu toteutuksiimme referensseissämme.

Messut suomessa

Tuotamme messuosastoja ympäri Suomea. Messuosasto voidaan rakentaa yksittäistä tapahtumaa varten, tai toteuttaa sen uudelleenrakennus useamman tapahtuman kiertueella. Tässä listattuna joitain kohteita, joihin tuotamme vuosittain paljon tapahtumia.

Helsingin messukeskus

on vilkkain messukohteemme. Se on erinomainen tapahtuma-areena mm. sen monipuolisen tapahtumatarjonnan ja kattavien palveluiden vuoksi. Helsingin messukeskukseen voidaan tuottaa suuria ja korkeita messuosastoja, tosin eri halleissa on erilaisia ominaisuuksia ja rajoituksia mm. rakenteiden korkeuden suhteen.

Tampereen messu- ja urheilukeskuksen

tapahtumatarjonta keskittyy vahvasti yritys- ja asiantuntijatapahtumiin. Tampereen messukeskuksen tapahtumat ovat aihepiireiltään usein hyvin spesifejä ja teema otetaankin aina huomioon messuosaston ulkoasua suunniteltaessa.

Turun messukeskus

Turun messukeskus on Booth Groupia lähinnä oleva messukeskus. Turun messukeskukseen tuotetaan usein pienikokoisempia messuosastoja. Pienikokoista messuosastoa suunniteltaessa neliöiden käyttö ja tilojen toimivuus nousevat erityisen suureen merkitykseen.

Jyväskylän Paviljonki

Paviljonki on Keski-Suomen monipuolinen tapahtuma-areena. Siellä järjestetään paljon erilaisia tapahtumia, mukaanlukien messu- ja kongressitapahtumat. Sen monipuoliset tilat tarjoavat puitteet hyvin erilaisiin tapahtumiin.

Lahden urheilu- ja messukeskus

Lahden messukeskuksen erikokoiset hallit muodostavat muunneltavan tapahtumatilan, jossa järjestetään vuosittain useita erikokoisia messutapahtumia ja kongresseja.

Lisäksi tuotamme tapahtumia ympäri Suomea muihin suuriin ja pieniin tapahtumapaikkoihin.

Messu- ja konferenssitapahtumat ulkomailla

Meillä on usean vuoden kokemus tapahtumatuotannosta ulkomaisissa tapahtumissa. Tuotamme tapahtumat mihin tahansa paikallisen alihankkijan kanssa yhteistyössä ja tiedämme mihin seikkoihin kiinnittää erityistä huomiota ulkomaisia tapahtumia tuotettaessa. Olipa tapahtumapaikkasi missä päin maailmaa tahansa, takaamme ensiluokkaisen palvelun koko projektin ajalle, jotta pystyt itse keskittymään tapahtuman sisältöön. Kartassa muutamia kohteita, joissa olemme tehneet projekteja.

Tuotteet

Lattiat

Messuosaston perusta on näyttävä lattia. Mikäli erityistarpeita ei ole, käytetään lattialla paloturvallista, siistiä messumattoa. Matto voidaan toimittaa vakioväreissä, tai printattuna yrityksen värien mukaisesti joko logoilla ja kuvilla tai ilman. Matot asennetaan tarkasti teipaten, mikä tekee messuosaston pohjasta turvallisen sekä laadukkaan. Erikoistarpeet pystytään huomioimaan ja matoilla voidaan luoda mitä erilaisimpia ilmeitä messuosastolle. Printeillä ja mattojen ominaisuuksilla messuosaston pohjasta voidaan luoda erilaisia elementtejä jäljittelevää, olemme tuottaneet esimerkiksi jäätä ja nurmikkoa jäljitteleviä osastolattioita. Joissain tapauksissa haluttu ilme saadaan parhaiten aikaan maton päälle tuleville lattialeippauksilla. Maton sijaan osaston pohjana voidaan käyttää myös esimerkiksi laminaattia tai jopa alumiinia. Tarkkaan mietitty ja kokonaisuuteen sopiva lattiaratkaisu luo osastoon viimeistellyn vaikutelman.

Mikäli messuosastolla käytetään erityisen paljon elektroniikkaa tai tarvitaan vaikkapa viemäröinti, rakennetaan osastoon korotettu lattia. Korotetun lattian osalta on erityisen tärkeää, että rakenteet ovat turvallisia ja erittäin tukevia. Korotettua lattiaa rakentaessamme huomioimme aina turvallisuuden ja rakenteen näyttävyyden. Korotuksia voidaan hyödyntää myös messuosaston sisällä. Tasoerot osastossa esimerkiksi lounge-tilan ja vastaanottotilan välillä luovat erittäin tyylikkään kokonaisuuden.

Profiilit ja rakenteet

Käytämme päätuotteenamme Aluvision-alumiinijärjestelmää. Järjestelmä mahdollistaa kaikenlaiset rakenteet ja perinteisesti enemmän resursseja vaativat muodot, esimerkiksi kaaret ja ympyrät, pystytään toteuttamaan sen avulla nopeasti. Järjestelmät avulla pystytään luomaan messuosastoja, jotka ovat näyttäviä ja laadukkaita. Aluvision-rakenteita voidaan käyttää toistuvasti, mikä tekee siitä myös ympäristöystävällisen vaihtoehdon, kun messuosaston rakenteita ei tarvitse hävittää yhden käytön jälkeen.

Tuotantomme rakentaa yhä myös perinteisemmistä materiaaleista. Ammattitaidolla tuotamme tarpeen mukaan rakenteita puusta ja erikoispintoja esim. kuparista. Tasot pystytään visualisoimaan aina halutulla tavalla. Esimerkiksi betonijäljitelmäseinällä saadaan luotua upea kontrasti osastolle. Toimitamme messuosastolle myös näyttävät tuotesuurennokset. Esimerkiksi suurennettu tuotepakkaus messuosastolla on hauska ja huomiotaherättävä elementti.

Printit

Toimitamme kaikki messuosastollesi tarvitsemasi printit. Olipa kyse suurkuvatulosteista, kangasprinteistä, tai levylle tulostettavista kuvista, voit luottaa että meidän kauttamme saat laadukkaan lopputuloksen. Tuotamme aineistoistasi kustannustehokkaat toteutukset joka tarpeeseen.

Kuvatulosteet ovat merkittävä osa messuosaston visuaalista ilmettä. Seinien lisäksi tulosteita käytetään esimerkiksi tiskeissä ja kattoripustuksissa. Merkittävät elementit, kuten yrityksen logot voidaan tuoda esille näyttävillä 3D-elementeillä.

Av-tekniikka

Toimitamme kaiken messuosastolle tarvitsemasi tekniikan huippuluokkaisella teknisellä osaamisella. Koskipa tarpeesi näyttöjä, äänentoistoa tai esimerkiksi tabletteja, takaamme tapahtumaasi ensiluokkaisen teknisen kaluston. Suurikokoinen näyttö on erinomainen tapa viestisi välittämiseen pienemmälläkin messuosastolla. Näytöt voidaan suunnitella ja integroida osaksi messuosaston rakenteita, mikä säästää tilaa ja toimii visuaalisena elementtinä messuosastolla. Mikäli näyttö halutaan nostaa keskeisempään osaan tai niistä halutaan rakentaa oma kokonaisuutensa, voidaan ne asentaa esimerkiksi tyylikkäisiin telineisiin. Liikkuva kuva on katseenvangitsija ja näyttö on erittäin tehokas informaation kanava, jota suosittelemme jokaiselle messuosastolle.

Infonäytöt ja videot ovat jo melko käytetty tuote messuosastoilla, mutta audion merkitys osana kokonaisuutta jätetään usein pienempään asemaan. Äänimaailma on tärkeä osa messuosaston tunnelmanluontia. Ääniä voidaan hyödyntää tehosteena tai huomionherättäjänä. Oikeanlainen musiikki tai äänitehosteet ovat merkittävä osa teknistä kokonaisuutta ja messuosaston ainutlaatuista tunnelmaa. Äänitehosteet voivat tarkoittaa jatkuvaa ääninauhaa, tai esimerkiksi toimintoihin liitettyä ääntä. Ideoimme mielellämme kanssasi miten äänenkäyttö totetutaan juuri sinun osastollasi.

Kalusteet

Kauttamme saat messuosastollesi kalusteet jokaiseen tarpeeseen. Kalustamme messuosastot kokouksia varten, luomme lounge-tilan tai tuomme paikalle pystykalusteet nopeampia tapaamisia varten. Kalustevalinnat yksilöidään aina messuosaston tarpeet ja asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Valaisimet

Toimiva valaistus on perusehto funktionaaliselle messuosastolle. Valaistus suunnitellaan messuosaston ominaisuudet ja tapahtumapaikan kiinteä valaistus huomioonottaen. Valaistus toteutetaan tarpeen mukaan monimetallivaloilla, varsivaloilla tai led-valoilla. Erityistarpeissa käytetään kohdevaloja, spottivaloja ja värivaloja. Tunnelmaa luomaan messuosastolle voidaan tuoda myös esimerkiksi pöytä- tai lattiavalaisimia.

Tapahtuma-aktiviteetit

Messutapahtumissa kilpaillaan aina kuluttajien huomiosta ja olemmekin kehittäneet erilaisia kävijöitä houkuttelevia aktiviteetteja. Osallistavat, toiminnalliset osiot takaavat aina huomion messuosastoa, ja sitä kautta esilläolevaa toimijaa kohtaan. Kehittämissämme aktiviteeteissa brändinäkyvyys on nostettu huippuunsa, samoin kuin niiden kiinnostavuus kuluttajalle.

Tapahtumassa kuin tapahtumassa toimiva peli on Booth Groupin luoma Jackpot. Se on ainutlaatuinen näytöllä pelattava peli, joka kerää aina valtavasti kiinnostusta, sillä yksinkertaisen toimintaideansa vuoksi siihen on helppo osallistua. Peli yksilöidään jokaista tapahtumaa varten halutuilla tunnuksilla, jolloin valitut brändit pyörivät ihmisten silmien edessä koko tapahtuman ajan.

Suurta suosiota ovat saavuttaneet myös urheiluaiheiset pelimme: pöytäjalkapallo ja kiekkotaitoja testaava SuperDeker-peli. Tarjoamme tapahtumaasi popcorn-koneet, tableteilla käytettävät ohjelmistot ja esimerkiksi vihertaustakuvauksen. Lue lisää tapahtuma-aktiviteeteistamme täältä.

Kiinnostuitko? Otahan yhteyttä

Messukalenteri

Oheisesta kalenterista näet tulevat messutapahtumat. Otathan yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut jostakin tapahtumasta kalenterissa tai sen ulkopuolella.