Mallisto-osaston personointi on helppoa ja nopeaa

Booth for You -malliston messuosastot on luotu vastaamaan nopeaan tarpeeseen. Osastopaketit on suunniteltu niin, että jokainen osasto on funktionaalinen kokonaisuus. Joskus osaston suhteen voi kuitenkin olla jokin spesifi tarve. Vaikka mallistoon on koottu valmiita ratkaisuja, niitä on helppo muokata vastaamaan yksilöllisiä tarpeita. Osastosta saadaan usein käyttäjälleen juuri oikeanlainen lisäämällä tai vaihtamalla määrätyt elementit.

Booth for You -malliston loppuosassa on valmis hinnasto, josta voit valita ne kalusteet tai rakenteet joita osastollasi tarvitset, mutta jotka puuttuvat valitsemastasi valmisosastosta. Esimerkiksi jääkaapin lisääminen, lisänäyttö tai osaston somistus viherkasveilla onnistuu helposti valmiista listasta valitsemalla.

Ohessa esimerkki osaston personoinnista.

Personoi osastosi -mallikuva

Osastolle on lisätty tiski, ripustuselementti ja viherkasveja. Hinnan voi laskea suoraan malliston hintojen perusteella:
Osaston hinta, Scarlet (4000 €) + A-kategorian tiski (300 €) + näkyvyyselementti, rengas (800 €) + viherkasvi pieni (10 €) 2 kpl
Näin osaston kokonaishinnaksi tulee 5120 €. Mikäli hinta tuntuu tässä vaiheessa liian korkealta, on kustannuksia helppo laskea malliston antamilla tiedoilla, esimerkiksi jättämällä pois ripustuselementin.

Kalusteita on mahdollista lisätä myös varastotilaan. Ohessa esimerkki varastokalustuksen lisäämisestä.

 

Osaston hinta, Alabaster (3500 €) + jääkaappi (90 €) + hyllykkö (30 €) + naulakko (25 €)
Kokonaishinta osastolle on 3645 €.

Osaston suunnittelu ja kulujen laskeminen on helppo tehdä malliston avulla itse, jolloin saat hinnat tietoosi saman tien. Palveleva henkilöstömme on kuitenkin käytettävissäsi aina tarvittaessa. Myyjämme vastaavat mahdollisiin kysymyksiin mielellään.

Maksutta valittavia elementtejä Booth for You -osastossa ovat maton väri ja osaston tehosteväri.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.