Jani ja Mikko täydentävät Booth Groupin henkilöstöä

Jani PalokangasJani Palokangas aloitti tammikuun alussa Booth Groupin uusimpana myyjänä.
Janin päävastuualue tulee olemaan Booth for You -malliston myynti. B2B-markkinoinnin parissa yli 20 vuotta työskennelleellä Janilla on pitkä mainos- ja mediatoimistotausta. Viime vuodet  Jani on toiminut LED-valaisimien yritysmyynnissä, sekä ulkomainosmyynnissä.

Jani kertoo kiinnostuneensa Booth Groupista yrityksen uudentyyppisten messuosastoratkaisujen takia: ”Aluvision mahdollistaa osastorakenteena ihan uudenlaiset toteutukset ja tuo lisäarvoa niin asiakkaalle kuin rakentajallekin. Lisäksi uusi Booth for You -mallisto on tuo kaivatun päivityksen pk-yritysten messuosastorakentamiseen.”

Messumaailmasta Janilla on kokemusta pääosin näytteilleasettajana ja messukävijänä ja hän on jo tuonut uutta näkökulmaa yrityksen arkeen.

Mikko Gröndahl

Toinen viimeaikainen rekrytointi on Booth Groupin osastorakennuksista jo tuttu Mikko Gröndahl. Mikko on työskennellyt Booth Groupilla ja sen edeltäjällä Expolarilla jo vuodesta 2009. Niin messualan kuin Booth Groupin sisäiset toimintatavat tunteva Mikko siirtyi yrityksen vakiokalustoon vuoden 2018 lopussa. Messurakentamisen ohella Mikko opiskelee tuotannon johtoa. ”Kiva päästä entistä monipuolisemmin mukaan yrityksen toimintaan. Uusi työnkuva on tuonut myös mielenkiintoisia uusia haasteita.”

Uusien rekrytointien lisäksi muutoksia Booth Groupin henkilöstöön tuo se, että aikaisemmin tapahtumakoordinaattorina toiminut Ida Ruohomäki työskentelee jatkossa tuottaja-nimikkeellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.