Haemme yhteistyökumppaneita messurakentajiksi

Booth Group Oy on tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia ja messuosastoja avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme päteviä messurakentajia ja -asentajia yhteistyökumppaneiksi Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään. Yrityksesi toimii rakentajana paikallisissa tapahtumissa tarvittaessa. Tapahtumasesongit keskittyvät syksyyn ja kevääseen. Toimitte joko yhteistyössä meidän rakentajiemme kanssa, tai itsenäisesti tapahtumapaikalla.

Kokemus näyttely- ja messurakentamisesta katsotaan eduksi. Yrityksesi koolla ei ole merkitystä, huomioimme kaikki yhteydenotot.

Käytämme messuosastoillamme pääasiallisesti Aluvision-messurakennusjärjestelmää. Aluvision on näppärä ja yksinkertainen järjestelmä, jonka käyttö on helppo oppia. Koulutamme yhteistyökumppanimme käyttämään järjestelmää.

Tiedustelut ja yhteydenotot Jani Rokalalle, 0400 856 329 tai jani.rokala@booth.fi.

2 Replies to “Haemme yhteistyökumppaneita messurakentajiksi”

 1. Moi.
  Meillä on metallialan yritys. Kokemusta meillä on pääasiassa hitsaus ja asennus hommista. Olemme tehneet kaukolämpöä nyt puolisen vuotta. Meiltä löytyy hitsaus ja asennus kalustoa. Meillä on 2 hitsaaja asentaja paria tällä hetkellä. Tämä teidän homma kuulostaa kiinnostavalta. Referenssejä löytyy meidän facebook sivulta: https://www.facebook.com/hrpsyrjalaoy/.
  Matkustamme mielellämme.
  Ota yhteyttä.
  hrpsyrjala@gmail.com
  0452311086
  Toni Syrjälä
  Toimitusjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.