Haetaan palveluhenkistä messuosastomyyjää

Booth Group Oy on messurakentamisen ja tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhteesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne. Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja ja tapahtumia avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Yrityksemme kasvaa jatkuvasti ja nyt haemme lisäresursseja myyntiin:
Haemme kasvavaan joukkoomme 1-2 messuosastojen myyjää.

Sinulla on aikaisempaa myyntikokemusta messu- tai tapahtuma-alasta tai vastaavasti muuta kokemusta tuloksekkaasta yritysmyynnistä. Koulutuksesi ei ole oleellinen tehtävässä onnistumiseen. Ymmärrät asiakkaan arvon ja olet erittäin palveluhenkinen. Pystyt oppimaan erilaisten materiaalien ominaisuuksista ja ymmärtämään teknisten toteutusten perusteita. Ajattelet luovasti, ymmärrät kokonaisuuksia ja kommunikoit sujuvasti asiakkaan ja tuotannon välillä. Tärkeintä tehtävässä on myyntihenkisyys. Janoat kauppaa ja saat sitä myös tehtyä. Sinulle provisiopalkkaus on itsestäänselvyys, koska haluat päästä hyviin ansioihin onnistumisiesi mukaan.

Myyjänä tehtäviisi kuuluu uusien asiakkaiden kontaktointi ja messuosastojen myyminen erilaisiin tapahtumiin Suomessa ja ulkomailla. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömät, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden myyjiemme sekä suunnittelijoidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Yhtiön toimitilat sijaitsevat Liedon Tuulissuolla, mutta myyjän tehtävän hoitaminen ei ole sidottu sijaintiin. Haemme kuitenkin tehtävään ensisijaisesti henkilöitä, jotka asuvat Helsinki – Turku – Tampere akselilla. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Tarjoamme sinulle kehittävän paikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme lisäksi mahdollisuudet hyvää ansiotasoon. Meillä olet osa tapahtuma-alan kasvuyritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista. Tarjoamme käyttöösi alan parhaat työkalut työsi jokaista vaihetta varten. Modernit tuotteemme ovat myyntivaltti ja ne yhdessä osaavan henkilökuntamme kanssa mahdollistavat uudenlaiset ratkaisut ja joustavan palvelun.

Tehtävää voit hoitaa joko oman yrityksesi kautta tai palkallisena. Palkkausmuotona on provisiopalkka tai pohjapalkka + provisio. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkka-/provisiotoiveineen osoitteeseen jani.rokala@booth.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Rokala: 0400 856 329.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.