Haemme uusia yhteistyökumppaneita messurakentajiksi

Booth Group Oy on tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne. Suunnittelemme sekä toteutamme messuosastoja avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme nyt lisää päteviä messurakentajia ja -asentajia yhteistyökumppaneiksi ympäri Suomea. Töiden painopistealueet ovat Helsinki, Tampere, Jyväskylä ja Turku. Työn toteuttamisen luonteeseen sopii parhaiten yrittäjyys tai kevytyrittäjyys. Yhteistyökumppanimme toimivat tapahtumapaikoilla tilanteesta riippuen joko yhteistyössä Booth Groupin asentajien kanssa tai itsenäisesti. Kokemus näyttely- ja messurakentamisesta katsotaan eduksi.

Käytämme messuosastoillamme pääasiallisesti Aluvision-messurakennusjärjestelmää. Aluvision on näppärä ja yksinkertainen järjestelmä jonka käyttö on helppo oppia. Koulutamme yhteistyökumppanimme käyttämään järjestelmää.

Tiedustelut ja yhteydenotot Jani Rokalalle 0400 856 329 tai jani.rokala@booth.fi.

Aluvision-messurakennusjärjestelmän asentamista.

2 Replies to “Haemme uusia yhteistyökumppaneita messurakentajiksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.