Etra valitsi Booth Groupin tapahtumatuottajakseen

Viime keväänä alkaneen tarjouskilpailun tuloksena, saimme aloittaa yhteistyön teollisuustoimija Etran kanssa. Ensimmäiset kuvat toimitettiin ennen lomia ja varsinainen yhteistyö alkoi Etran valittua Booth Group kesän lopulla.

Boothin suunnittelijan Marian työtä helpotti tarjouspyyntövaiheessa Etralta saatu kattava pohjatieto, jonka avulla hän pystyi luomaan yrityksen arvomaailmaa välittävän osaston. Värimaailma ei ainoastaan edustanut Etran omia värejä, vaan se myös vahvisti yhteyttä Suomen juhlavuoteen ja kotimaisuuteen, joka on yksi Etran toiminnan merkittäviä arvoja. Muotokieli yhdisti Etran sidosryhmiä toisiinsa ja yhdistyvät rakenteet muodostivat siniristin osaston yläpuolelle.

Ensimmäinen yhteinen projekti oli Etran osasto Alihankinta 2017 -tapahtumassa, jonka jälkeen vuorossa oli Teknologia 2017. Teknologiaa varten ensimmäiseen osastoon tehtiin viilauksia ja kokonaisuudesta saatiin jopa edellistä toimivampi. Toteutetut osastot täyttivät Etran toivomukset uudesta, modernista ilmeestä. Etran AD Tuula Hakkola kommentoi yhteistyötä näin:

Edellisen yhteistyökumppanimme kanssa toimimme lähes 20 vuotta. Oli haastavaa löytää yhtä mutkattomasti toimiva uusi näyttelytuottaja. Siinä onnistuimme täydellisesti. Olimme erittäin tyytyväisiä moderniin ja raikkaaseen ilmeeseen.

Yhteistyö Etran kanssa on ollut alusta alkaen erittäin operatiivista ja haasteet on pystytty ratkaisemaan toimivalla vuorovaikutuksella. Odotamme innolla tulevia tapahtumia ja upeasti alkaneen yhteistyön jatkumista Etran kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.