Boothin syksy

Messualan sesongit ajoittuvat vuosittain kevääseen ja syksyyn. Näin on tietysti myös meillä ja tästä syksystä näyttää muodostuvan tähänastisista kiireisin.

Meille syksyn suurin tapahtuma tulee olemaan Tampereen Alihankinta syyskuun lopussa. Kuvat osastoja varten piirrettiin pääasiallisesti jo keväällä ennen lomia ja nyt valmistellaan osastojen toteutusta kovaa vauhtia. Alihankinta on myös monelle asiakkaistamme syksyn tärkein tapahtuma ja se näkyy siinä miten osastoihin panostetaan. Osaston koosta riippumatta ulkoasuun on kiinnitetty paljon huomiota ja nähty vaivaa sen eteen, että lopputulos on viimeistelty. Kansainvälinen Alihankinta on merkittävä verkostoitumistapahtuma ja yrityksen ilmeen on syytä olla kunnossa upeasta messuosastosta lähtien.

Finnprofiles Alihankinta 2016
Finnprofilesin osasto Alihankinta 2016 -messuilla

Heti Alihankintaa seuraavalla viikolla lähdemme rakentamaan Teknologia-messua, johon rakennamme myös useamman osaston. Helsingin messukeskuksen Teknologia on pohjoismaisella mittakaavalla merkittävä teknologiatapahtuma. Osastojen suunnittelussa on käytetty raikasta ilmettä ja paljon värejä, millä ollaan saatu yritykset ja tuotteet hienosti esiin.

Muita alkusyksyn tapahtumia kalenterissamme ovat mm. kansainvälisen lääketieteen koulutusjärjestön AMEEn konferenssitapahtuma Helsingissä, Habitare, Tampereen Isännöintipäivät ja Also Expo. Osassa näistä messuista tullaan näkemään erinomaisesti, miten pienellekin osastopinta-alalle voidaan toteuttaa todella upeita osastoita, kun suunnittelussa päästään toteuttamaan uusia ideoita. Osaan taas rakennetaan suuria osastokokonaisuuksia erilaisine elementteineen.

Oman osuutensa syksyn aikataulusta vievät suunnitteilla olevat ulkomaan messut. Toteutamme syksyn aikana osastoja ympäri Eurooppaa. Ulkomaan messut ovat aina mielenkiintoisia projekteja, mutta ne vaativat merkittävästi enemmän resursseja projektinhallinnan osalta, kuin kotimaan tapahtumat.

Messusuunnittelija Andreas Lahtivuori
Suunnittelijamme Andreas luomassa uutta osastoa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.