Booth Group julkaisee valmiita messuosastoja tarjoavan kuvaston

logo_booth_for_you_messuosasto

 

Olemme tuoneet markkinoille uuden vaihtoehdon pienten ja keskikokoisten messuosastojen tilaajille. Uudessa Booth for You -mallistossamme on painotettu ostamisen helppoutta, edullista hintaa sekä näyttävää ja erottuvaa ulkonäköä. Valmiit osastopaketit esitellään katalogissa, josta asiakas löytää kaikki perustiedot osastosta.

Malliston osastot luoneet suunnittelijat Maria Mäkimattila ja Andreas Lahtivuori kertovat osaston taustalla olevista ajatuksista seuraavasti: ”Lähtökohta uuden Booth for You -malliston luomiselle oli halu tarjota näyttäviä messuosastoja edulliseen hintaan ja tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Malliston avulla asiakas näkee heti oman budjettinsa ja toteutuksen väliset realiteetit ja saa kuvan mahdollisuuksistaan osastoon liittyen. Tapahtumanjärjestäjien tarjoamat valmisosastot ovat perinteisesti vaatimattoman näköisiä ja vanhanaikaisia. Meidän tavoitteemme oli luoda kustannustehokas vaihtoehto, joka ei häviä ulkonäössä tai toiminnallisuudessa yksittäin suunnitelluille osastoille. Näin pystyimme tekemään design-osastoista saavutettavan vaihtoehdon myös pienemmille yrityksille.”

Design-osastoja esittelevä Booth for You -mallistomme sisältää 16 valmista messuosastoa. Messuille osallistuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Osaston tilaaminen vaatii vain muutaman päätöksen, minkä jälkeen Booth Group rakentajana hoitaa loput. Hinnat esitetään kuvastossa avoimesti, mikä on poikkeavaa niin Booth Groupin, kuin muiden alan yritysten toiminnassa. Tilaaja tietää aina mistä maksaa ja voi olla varma, että lisäkuluja ei synny ilman lisätilauksia. Kuvaston osastohinnat pitävät sisällään kaiken valitun osaston rakenteeseen liittyen, sisältäen logistiikan pääkaupunkiseudulle sekä Tampereen tai Turun alueille ja työt.

Asiakkaanamme et osta pelkkää osastoa, vaan myös viiden tähden palvelun koko messuprojektin ajaksi. Saat uutta näkökulmaa messuilla käymiseen ja aina ajankohtaisen malliston. Mikä parasta, messuosastosi tuotanto hoituu kuin itsestään, jolloin sinä voit keskittyä omiin töihisi.

Tutustu katalogiin täällä ja ota yhteyttä myyjiimme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.