Messuosasto Booth for You -mallistosta helposti

Ensiluokkainen messuosasto pakettihintaan

logo_booth_for_you_messuosasto

Booth Groupin Booth for You -mallisto tarjoaa upeita messuosastoja helposti ja halvalla. Mallisto esittelee 16 valmiiksi suunniteltua ja hinnoiteltua messuosastopakettia, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan messuosaston. Jokainen messuosasto on suunniteltu toimimaan sellaisenaan, mutta halutessasi voit lisätä pakettiin tarvitsemiasi elementtejä.

Palvelumme on avaimet käteen -periaatteella toimiva, eli osaston valittuasi ja tarvittavat tiedot toimitettuasi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ilmestyä paikalle tapahtuman alkaessa. Messuosaston rakentaminen hoituu ammattitaitoisen rakentajatiimimme toimesta tapahtuman rakennusaikana. Tämän helpommaksi ei messuille osallistuminen muutu!

Avaa PDF-muotoinen mallisto

Booth for You -messuosasto
Booth for You -malliston messuosasto, hinta 2200 €

Juuri sinun yrityksellesi sopiva messuosasto

Hyvä messuosasto on käyttäjänsä näköinen. Tästä syystä tarjoamme Booth for You -osaston ostajalle lisäpalvelut alennettuun hintaan. Osastolle voi lisätä lisää näyttelytilaa, seinähyllyjä, viherkasveja tai vaikkapa jääkaapin ja kahvinkeittimen. Lisää ideoita messuosastolle saat myyjiltämme. Toiminnallinen messuosasto syntyy yhdistämällä osastoon vaikkapa jokin tapahtuma-aktiviteeteistamme!

Messuosaston suunnittelu on toteutettu osana malliston kokoamista. Design-osastojen takana ovat kokeneet osastosuunnittelijamme, jotka ovat koonneet kuvastoon ajanmukaiset osastomallit. Kuvastoa päivitetään niin, että löydät viimeisimmästä mallistosta aina tuoreet ideat messuosastollesi.

Messuosaston seinät ja muut rakenteet toteutetaan pääasiallisesti Aluvision-rakennejärjestelmällä. Järjestelmä takaa ekologisen messurakentamisen, kun samoja profiileja voidaan käyttää yhä uudestaan. Modulaarinen järjestelmämme pystytään myös kuljetaamaan pienessä tilassa, mikä vähentää logistiikan aiheuttamia päästöjä. Käyttämämme kalusteet ovat laadukkaita ja toimiviksi testattuja. Messuosaston valaistus toteutetaan tehokkailla led-valaisimilla, jotka niinikään kuuluvat valmiisiin osastopaketteihin.

Toteutamme myös yksilöittäin suunniteltuja messuosastoja. Esimerkkejä voit katsoa referenssisivultamme.

Messuosaston tilaaminen on helppoa kuvaston avulla

Osaston tilaaminen on tehty todella helpoksi. Tilaajana sinun täytyy vain valita tarpeisiisi sopiva messuosasto ja toimittaa meille logosi, sekä ilmoittaa haluamasi väri mattoa ja osaston yksityiskohtia varten. Myyjämme palvelevat sinua mahdollisissa lisätarpeissa.

Valittuasi haluamasi osaston kuvastosta ja ilmoitettuasi meille tarvittavat tiedot, voit jättää messuosaston valmistelun meidän huoleksemme. Prosessi alkaa myyjän ja tuottajan tekemästä projektin suunnittelusta, minkä jälkeen osaston valmistelu siirtyy tuotantoon, jossa painetaan tarvittavat materiaalit, sekä valmistellaan osastoon kuuluvat rakenteet. Kokenut messurakentaja varmistaa, että osasto valmistuu ajallaan ja on asiakkaan näköinen.