(Paikka täytetty) Avoin työpaikka! Haemme varastotyöntekijä-messurakentajaa

Booth Group Oy on tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhteesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia ja messuosastoja avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme joukkoomme uutta varastotyöntekijä-messurakentajaa.
Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä sekä trukinajotaitoa. Emme odota aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, mutta sinun tulee olla kätevä käsistäsi. Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta toimit hyvin myös ryhmässä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. B-ajokortti on tehtävässä välttämätön, samoin perustason atk-taidot. Av-tekniikan tuntemus katsotaan eduksi.

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia yrityksen varastotilojen toimivuudesta ja järjestyksestä. Hoidat logistiikkaa ja olet mukana messuilla ja muissa tapahtumissa asentajana.

Toimipaikkasi sijaitsee Liedon Tuulissuon toimipisteessämme, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä joustavasti perustyöaikojen ulkopuolella esim. iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle kehittävän työpaikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Meillä olet osa tapahtuma-alan kasvuyritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Työsuhde on aluksi määräaikainen mutta jatko vakinaiseen työsuhteeseen on tavoitteena.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jani.rokala@booth.fi

Lisätietoja antaa Jani Rokala (0400 856 329seuraavasti:
to 3.11. klo 12-14
ma 7.11. klo 12-14
to 10.11. klo 12-14

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.