Alihankinta 2017, osa 2/2

Muistathan tutustua myös aikaisemmin esittelemiimme osastoihin!

Okartek

Okartekin osaston ilmava vaikutelma saatiin aikaiseksi selkeillä muodoilla. Osastolle jätettiin vain välttämättömät elementit ja tuote-esittely toteutettiin kaaren alla niin, että tuotteisiin tutustumiseen oli rauhallinen tila, mutta tuotteet jäivät siististi kaaren taakse ulkoa päin katsottaessa.
Erityisesti osastolla ihastutti valotiski, joka oli ehdottomasti osaston näyttävin ja huomiota herättävin yksittäinen osa.

 

Okartekin osasto Alihankintamessuilla 2017Okartekin osasto Alihankintamessuilla 2017
Okartekin valotiski Alihankintamessuilla 2017

Lesjöfors

Lesjöforsin tuotteet olivat vahvasti esillä yrityksen osastolla, jousista saatiin hauskoja yksityiskohtia osastolle. Näyttävä elementti on myös aaltoileva printtiseinä.

Lesjöforssin messuosasto, Alihankinta 2017Lesjöforssin messuosasto, Alihankinta 2017

Jameshaft-Carpino

Rakensimme Jameshaftille ja Carpinolle yhteisosaston Alihankintaan nyt toisen kerran. Viime vuoden jälkeen osaston muuttamiselle ei nähty tarvetta, joten se toteutettiin samanlaisena kuin edellisvuonna. Aluvision-järjestelmän ansiosta osasto pystyttiin toteuttamaan samanlaisena uudestaan.

Carpino ja Jame Shaft messuosasto, Alihankinta 2017

Etra

Etran osasto oli ehdoton taidonnäytteemme pinta-alaltaan suurten messuosastojen luokassa. Osastosta saatiin upea yhtenäinen kokonaisuus, vaikka sen sisällä olikin useampi näytteilleasettaja. Sinivalkoinen osasto kuvasti Etraa suomalaisena yrityksenä ja ripustuksen sininen risti sitoi osaston Suomen juhlavuoteen. Suurta osastoa suunniteltaessa toimiva näkyvyys joka puolelle on erittäin tärkeää ja siinä onnistuttiin osastolla erinomaisesti.

Etran messusosasto, Alihankinta 2017Etran messusosasto, Alihankinta 2017

Videowall Etran osastolla
Videowall Etran osastolla

Haluamme kiittää kaikkia Alihankinta-messun asiakkaitamme luottamuksesta ja erinomaisesta yhteistyöstä. Palataan samoissa merkeissä ensi vuonna!

Kuvat: Annamaria Palsi-Ikonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.