Palvelut

Messut

Palvelukonseptimme kattaa kaiken messuosaston suunnittelusta valmiiseen toteutukseen. Huolehdimme toki myös toteutuksen purkamisesta, säilytyksestä ja mahdollisesta kehittämisestä seuraavaan kertaan – kaikki asiakkaan toiveiden mukaan.

  • Asiakaslähtöinen suunnittelu ja keskustelu 3D-visualisaation avulla
  • Projektinhallinta koko hankkeen ajalle
  • Rakenneosien esituotanto ja logistiikka
  • Messuosaston/tapahtumapaikan rakennus ja purku
  • Messuosaston rakenneosien varastointi ja kunnossapito

Tarjoamme täyden palvelun suunnittelusta toteutukseen maailmanlaajuisesti.

Promootiot

Promotoimme asiakkaidemme tuotteita kauppakeskuksissa, ravintoloissa ja vähittäismyymälöissä. Myös muut kohtaamis- ja läpikulkupaikat ovat meille tuttuja. Promotoimme siellä, missä ihmiset ja potentiaaliset asiakkaat ovat. Me tiedämme, missä kannattaa olla esillä ja milloin.

Promootioiden laajuus voi vaihdella paljonkin. Lyhimmillään promootio on muutaman tunnin mittainen ja pisimmillään usean kuukauden pituinen.

Tuottamamme promootiot ovat tunnettuja näyttävyydestään, tehokkuudestaan ja selkeydestään. Promootio-osastomme ovat eritoten tunnettuja aktiivisuudestaan ja vetovoimaisuudestaan. Promoottorimme ja tuoteasiantuntijamme ovat aktiivisia, reippaita ja kykeneviä omaksumaan asiakkaidemme viestin.

Tapahtumien vetonaula

Jackpot

Jackpot on upouusi tapahtumien vetonaula. Jackpot sopii pieniin ja isoihin promootioihin sekä messuille. Jackpot on hedelmäpeli-tyyppinen peli, jossa yritetään saada kolme samaa symbolia (logoa/kuvaa) pysähtymään keskiriville. Jackpot toimii pienimmillään tabletissa ja isoimmillaan kolmessa erillisessä jättinäytössä esim. messuosaston seinällä.

Pelissä esiintyvät symbolit (logot/kuvat) ovat valittavissa asiakkaan tarpeen/ilmeen mukaan. Peliin voidaan valita 3-9 symbolia. Todennäköisyydet voitoille ja palkinnoille ovat säädettävissä täysin halutun mukaisiksi. Voittoefektit ovat myös valittavissa.

Jackpot on peli, jota kaikki tapahtumassasi ihailevat ja haluavat kokeilla. Kun tarvitset tapahtumaasi uudenlaista actionia, niin Jackpot on varma valinta.

Jackpot-peli on Booth Groupin täysin omaa tuotantoa. Se räätälöidään visuaalisesti aina vastaamaan asiakkaan ja brändin tarpeita. Jackpot soveltuu erinomaisesti mm. brändimarkkinointiin. Ota yhteyttä, niin katsotaan teille paras vaihtoehto.

Modulaarijärjestelmä

Aluvision

Booth Group tuo maahan ja jälleenmyy belgialaisen Aluvisionin messu-, tapahtuma- ja näyttelyhuonejärjestelmää. Aluvision mahdollistaa korkealaatuiset, tehokkaat ja ekologiset ratkaisut jokaiseen projektiin. Osoituksena tästä,  Aluvisionille on myönnetty kansainvälisiä palkintoja mm. Reddot designaward. Aluvision tarjoaa nerokkaat ratkaisut riippumatta siitä, onko kyse suorista tai kaarevista seinistä, tai vaikkapa isosta kangasseinä-ratkaisusta. Kysy meiltä lisää, niin esittelemme teille Aluvisionin tarjoamat mahdollisuudet.